Meridianpay na novom mjestu – Bonusi pršte na prvu uplatu

Bonusi pršte na prvu uplatu - Meridianpay

Novo mjesto za direktnu uplatu na Meridianbet nalog – Bonusi pršte!!! Uplati na The Kiosk trafikama i na prvu uplatu dobijaš 50% bonus novca.

Bonus paket dobrodošlice te čeka u Meridianu – Registruj se na meridianbet.me I potpuno besplatno zaigraj u najboljoj kladionici širom Balkana.

 

Biraj svoj bonus, prati svoj osjećaj!

Od danas, Meridianpay možete pronaći i na novim kioscima u gradu. Uplati depozit na THE Kiosk trafikama i na svoj Meridianbet nalog automatski dobijaš 50% bonusa.

Pronađi The kiosk kod Capital plaze i preko puta Doma zdravlja u centru Podgorice i veoma brzo, pristupačno i lako uplati na Online nalog.

 

Sportska kladionica Meridian pomjera granice i trendove u svojoj branši – Samo u Meridianu, prvi depozit donosi 50% više igre i zabave, a upravo je to što ti treba u jesenjim danima.

Pored Tobacco trafika, od sada na svoj Meridianbet nalog možete uplatiti na The kiosku na dvije lokacije u Podgorici.

Sportska kladionica Meridian nudi vrhunske uslove sportskog i kazino igranja, najbolje kvote, najveći bonusi koji svojim korisnicima pružaju maksimalno zadovoljstvo.

Novi online portal – Meridianpay, sve informacije o načinima uplate, lokacijama Tobacco trafika, najaktuelnije promocije I bonusi.

Iskoristite priliku, zapratite Meridianpay na Instagramu I učestvujte u novom giveaway-u.

Leave A Reply