Lakša vožnja kroz gradsku gužvu uz e-bicikl GYROOR C2!

E-bicikl Meridianpay

Deponuj na Meridinabet online nalog putem Meridianpay-a, osvoji e-bicikl GYROOR C2 I preko 100eur bonus novca.

Registrujte se na Meridianbet online platformu I kao poklon dobrodošlice dobijate 10eur za sportsko klađenje I 200 besplatnih spinova za kazino.

 

Sa ljetom dolaze i sunčani dani u kojima svi više vole uživati u šetnjama i vožnji biciklom, kao i drugim aktivnostima. Ako volite vožnju biciklom i jedva ste čekali sunčane dane, Meridianbet vam poklanja E-bicikl GYROOR C2!

 

Izvlačenje poklona će biti 01.06, dok će još 4 igrača sa najvećom uplatom osvojiti bonus na svoj Internet nalog, sledećim redom:

2. mjesto 50eur bonusa

3. mjesto 30eur bonusa

4. mjesto 20eur bonusa

5. mjesto 10eur bonusa

 

Majske promocije u Meridianu oduševljavaju kako robnim, tako I novčanim poklonima – svakom uplatom putem Meridianpay ste na korak do glavnog poklona – E-bicikl GYROOR C2!

 

 

 

Mogućnost dopune online naloga  po dobrom starom sistemu “dopuna na kiosku” dostupna je na preko 300 lokacija Tobacco S Press trafika u Crnoj Gori.

Pronađi najbliže prodajno mjesto u svom gradu, zatraži Meridianpay dopunu, uplati bilo koji novčani iznos I možda baš ti budeš među dobitnicima glavnih nagrada.

LOKACIJE

Posjetite Meridianpay portal I saznajte sve aktuelne promocije, lokacije Tobacco S Press trafika, kao I sve prednosti online plaćanja.

 

Gyroor G2 E-bike
Gyroor G2 E-bike

Leave A Reply