Budite brzi I osvojite Moye Smart Watch Fitness narukvicu!

Fitness narukvica /Meridianpay

OSVOJITE MOYE SMART WATCH FIT PRO M4 – Pronađite najbližu S Press ili Tabacco Shop trafiku, deponujte na Meridianbet online nalog, osvojite fitness narukvicu  I 10% bonusa na prvu uplatu.

 

Registrujte se na Meridinbet online platformu I kao poklon dobrodošlice dobijate 20eur za sportsko klađenje I 200 besplatnih spinova za kazino.

 

Meridianpay, Mpos ili Smartpos, Tobacco ili Tabacco – sasvim svejedno! Deponujte na nalog u sportskoj kladionici Meridian I osvajate bonus na prvu uplatu.

 

Meridianbet će pored bonusa SVAKE SUBOTE pokloniti MOYE SMART WATCH fitness narukvicu nasumičnim izvlačenjem.

 

 

Promocija je aktivna od 05.07. do kraja jula – okušajte sreću I osvojite svoj lični trener, brojač koraka, mjeri razdaljinu I puls. Uz to, na prvu uplatu dobijate I 10% bonusa.

 

Mogućnost dopune online naloga  na Meridianbet po dobrom starom sistemu “dopuna na kiosku” dostupna je na preko 300 lokacija Tobacco S Press trafika I preko 100 lokacija Tabacco Shop u Crnoj Gori.

 

Pronađite najbliže prodajno mjesto, zatražite Meridianpay, Mpos ili Smartpos dopunu, uplatite bilo koji novčani iznos I možda baš TI budeš među dobitnicima glavnih poklona.

 

Posjetite Meridianpay portal I saznajte sve aktuelne promocije. Informišite se o lokacijama Tobacco/Tabacco radnji, budite brzi I osvojite Fitness narukvicu!

 

Moye smart watch
Moye smart watch

Leave A Reply