GRATIS limenka I 10% bonusa na uplatu putem MeridianPaya!

meridianpay

MINIMALNOM UPLATOM OD 5EUR I VIŠE PUTEM MERIDIANPAYA, NA TOBACCO S PRESS TRAFICI DOBIJAŠ GRATIS B52 LIMENKU.

JOŠ BOLJE AKO SE RADI O PRVOJ UPLATI TOG DANA – SPORTSKA KLADIONICA MERIDIAN ČAŠĆAVA I 10% BONUSA NA NALOG!

Ukoliko još uvijek nijesi registrovan na online Meridianbet platformi, klikni na meridianbet.me i pokupi 10eur bonusa i 200 besplatnih spinova bez dodatne uplate depozita.

 

Sjajne vijesti za zaljubljenike u B52! Od danas vas omiljeni energetik čeka na Tobacco S Press trafikama svakoga dana od 08 do 20časova.

 

Sportska kladionica Meridian u saradnji sa Spress+ trafikama poklanja energetsko piće B52 na svaku uplatu 5eur i više, dok na prvu uplatu u toku dana dobijate i 10% bonusa od uplate!

Iskoristi depozit na nevjerovatnoj ponudi najbolje kladionice u regionu – odigravanje sportske ponude po minimalnoj pojedinačnoj kvoti 1.30 virtuala, brojeva, lucky6 ili casino SLOT ponude.

Uvijek je potrebno dobro osvježenje – zato vam Spress+ trafike poklanjaju B52 gratis limenku uz uplatu 5eur i više putem MeridianPay! Uz to, Meridianbet te čašćava 10% bonusa na prvu uplatu u toku dana!

Sjajna zabava na Meridianbet online platformi – sajtu i aplikaciji uz dobro osvježevenje!

Lokacije Tobacco S press trafika možete pogledati klikom na

LOKACIJE

Zapratite MeridianPay oficijalnu stranicu na Instagramu kao i portal MeridianPay  na kojem možete da se informišete o aktuelnim promocijama, kao I svim lokacijama Tobacco S Press trafika u svakom gradu.

3 Comments

Leave A Reply