Meridianpay – Otkrijte najbezbjednije metode online plaćanja

Meridianpay

Meridianpay kao najbezbjednija metoda online plaćanja:

 

Prije svega, treba razumjeti što tačno podrazumijeva onlajn ili mobilno plaćanje.

Dakle, u pitanju je transakcija elektronskim putem, bez odlaska u banku, poštu ili bilo koje drugo fizičko mjesto isplate. Da biste na ovaj način uplatili novac, potrebno je da na određenom sajtu ostavite lične podatke, kao i detalje vezane za vaš bankovni račun. Baš zbog toga, mnogi korisnici će biti zabrinuti za bezbjednost i nepovjerljivi prema načinu na koji određeni sajt čuva podatke. Upravo iz tih razloga, veoma je važno da se informišete prije nego što pristupite bilo kakvoj vrsti elektronske transakcije.

 

Bezbjednost Internet plaćanja putem Meridianpay-a

Jedna od najvažnijih stavki u našem poslovanju jeste da zaštitimo naše korisnike od mogućih zloupotreba prilikom plaćanja, pa smo sa tim u skladu mnogo pažnje posvetili zaštiti njihovih ličnih i povjerljivih podataka.

 

Prije svega, ono što vam mi garantujemo je da ćemo čuvati privatnost vaših ličnih podataka i prilikom transakcije postupati isključivo u skladu sa tim. To znači da će se od vas očekivati da na sajtu ostavite samo najneophodnije informacije. Osmislili smo sistem koji ne dopušta bilo kakvu vrstu zloupotreba i svi naši operateri su upoznati sa tim.

 

Pošto se elektronsko plaćanje obično vrši putem kartica, unos podataka sa njih možete izvršiti isključivo na zaštićenoj stranici vaše banke, te samim tim Meridianbet nema pristup podacima sa vaše kartice. Za njihov prenos oslanjamo se na najsavremenije tehnologije kao što je PKI sistem i SSl protokol. Metodi plaćanja dostupni u našoj kladionici su Maestro, VISA i EC/MC. Dakle, možete se potpuno pouzdati u nas da ćemo svakoj transakciji pristupiti na isti način.

 

Metode za bezbjedno plaćanje karticama

Što se tiče upotrebe kartica za onlajn transakcije, proces je isti za gotovo svaki sajt. Kao što smo već pomenuli, na zaštićenom sajtu banke ostavićete ime, prezime, broj i datum važenja vaše kartice. Nakon toga, sredstva se prebacuju sa vašeg računa na račun kladionice. Da biste zaštitili svoje podatke, treba da imate u vidu sljedeće metode.

 

Ukoliko koristite kartice sa čipom, dobro zapamtite šifru za PIN, a ukoliko ne možete zapamtiti, potrudite se da ga čuvate odvojeno od kartice. Možda je najbolja opcija da koristite neku mobilnu aplikaciju, poput bilježnice. Naravno, najbolja opcija je da od banke zatražite izradu beskontaktne kartice, ukoliko je već nemate. Pošto danas postoje različite opcije skeniranja kodova, šanse za zloupotrebe su minimalne.

 

Pored toga, banke vam za određene transakcije mogu izdati i namjenske kartice, koje će biti vezane za poseban račun. Generalno, preporučuje se da otvorite ovakav račun za kladionicu, te da na njemu držite minimalne svote, tj. da ih prebacujete na njega neposredno pred plaćanje.

 

Sigurnost vam garantujemo i korišćenjem Skrill-a i m-casha. Kako biste saznali više o opcijama za plaćanje nudi Meridian, savjetujemo da pogledate našu stranicu za uplate.

 

Transakcije u kriptovalutama

Naša kladionica nudi konverzije različitih valuta, od eura do bitkoina. Što se tiče kriptovaluta u kladionicama generalno, mnoge će prihvatati i valute poput Ethereuma ili Bitcoin Cash-a. Ipak, Meridian se za sada drži dobrog startog bitkoina. Naravno, naš zadatak je da i ovakve transakcije učinimo maksimalno bezbjednim, te vam stoga savjetujemo da se prije bilo kakve uplate ove vrste posavjetujete sa našim operaterima iz Meridianpay korisničke podrške.

 

IPay uplate

IPay je još jedna u nizu opcija kojom vam Meridianbet garantuje bezbjednost uplate. U pitanju je način elektronskog plaćanja koji podrazumijeva upotrebu vaučera. Uzimajući u obzir da će vam i za ovaj tip transakcije biti potreban PIN, kao i da prilikom uplate nećete morati da svoje podatke ostavite direktno na sajtu kladionice, ovo je sigurno jedan od bezbjednijih načina da se depozit nađe na vašem nalogu.

 

Ipak, najbolje je da sami procijenite koji vid plaćanja vama najviše odgovara. Ono što vam mi možemo obećati je da će Meridianbet i Meridianpay maksimalno zaštititi svaki podatak koji nam proslijedite prilikom kreiranja naloga, uplate depozita ili dobijanja bonusa.

Lokacije Meridianpay-a možete pronaći klikom na:

LOKACIJE

Leave A Reply