Najveći bonusi i Xiaomi GTR za dobru staru “dopunu na kioscima”

Meridianpay - najveći bonusi

Sportska kladionica Meridian poklanja Xiaomi Amazfit GTR  i novčane bonuse za dobru staru “dopunu na kioscima”. Najveći bonusi su tu svake subote i nedelje.

 

Ukoliko još uvijek nemaš nalog, pravo je vrijeme da se registruješ I iskoristiš povlastice na Meridianbet online platformi za klađenje – Bonus dobrodošlice te čeka, registruj se na Meridianbet!

 

U želji da se zahvale svim svojim korisnicima, sportska kladionica Meridian je pripremila zanimljivu promociju gdje vas očekuju najveći bonusi i poklon sat Xiaomi Amazfit GTR .

Svake subote I nedelje na prvu uplatu od 5eur I više, korisnici će uživati u dodatnih 10% bonusa. A za svaku uplatu od 10eur I više, pruža vam se mogućnost da osvojite sat Xiaomi Amazift GTR.

Septembar je tu, vratili smo se standardnoj rutini pa je odlično vrijeme za obnovu – Uplati depozit u minimalnom iznosu 10eur I osvoji moderan sat  Xiaomi Amazfit GTR .

Pozovite prijatelje, šerujte I razglasite jer Meridianbet obećava nezaboravan septembar – mnogo vrijednih poklona, najveći bonusi I besplatni spinovi za kazino.

Ne propusti bonuse I poklone u Meridianu, uskoči u najluđu zabavu, osvoji nevjerovatne dobitke i neka ovaj septembar bude spektakularan.

Dopuni svoj online račun na Tobacco S Press trafikama ili Tabacco shopovima šriom Crne Gore — preko 300 lokacija Tobacco S Press trafika I preko 100 lokacija Tabacco Shop u Crnoj Gori.

LOKACIJE

Pronađi najbliže prodajno mjesto, zatraži koju god želiš dopunu – Meridianpay, Mpos ili Smartpos dopunu, uplati depozit I možda baš ti osvojiš Xiaomi Amazfit GTR.

trafike promo cestitamo dobitniku 1080x1080

 

3 Comments

Leave A Reply