Politika privatnosti

Na Meridian Pay, koji je dostupan sa https://meridianpay.me/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i beleži Meridian Pay i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice s obzirom na informacije koje su delili i / ili prikupljali u Meridian Pay. Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu ove veb lokacije.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koje trebate da navedete i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date biće vam jasni u trenutku kada tražimo od vas da date svoje lične podatke.
Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, poput vašeg imena, adrese e-pošte, telefonskog broja, sadržaja poruke i / ili priloga koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odlučite da pružite.
Kada se registrujete za nalog, možda ćemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, ime kompanije, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

* Obezbeđivanje, upravljanje i održavanje naše veb stranice
* Poboljšanje, personalizovanje i proširenje naše veb stranice
* Shvatanje i analiziranje kako koristite našu veb stranicu
* Razvijanje novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti
* Komunicirajte sa nama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako biste vam obezbedili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na veb lokaciju, a u marketinške i promotivne svrhe
* Šaljite nam e-mailove – Pronađite i sprečite prevaru

Datoteke sa beleškama

Meridian Pay sledi standardnu proceduru korišćenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni u datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), pečat datuma i vremena, stranice sa referencama / izlazima i moguće broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da identifikuju. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje veb lokacije, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i veb svetionici

Kao i bilo koja druga veb lokacija, Meridian Pay koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje podataka, uključujući želje posetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posetilac pristupio ili ih posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i / ili drugih informacija. Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“. Informacije u vezi sa kolačićima iz ove Politike o kolačićima su od proizvođača politike privatnosti.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je nezavisni dobavljač na našoj veb lokaciji. Takođe koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za prikazivanje oglasa posetiocima naše veb stranice na osnovu njihove posete vvv.vebsite.com i drugim veb lokacijama na Internetu. Međutim, posetioci mogu odlučiti da odbiju upotrebu DART kolačića tako što će posetiti Google politiku oglašavanja i mrežu sadržaja na sledećoj URL adresi – https://policies.google.com/technologies/ads

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

* Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije svojih ličnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

* Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

* Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

* Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

* Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da podnesete prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

* Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo u drugu organizaciju ili direktno vama pod određenim uslovima. Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite deci dok koriste Internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju i vode svoje mrežne aktivnosti. Meridian Pay ne prikuplja svesno lične podatke koji mogu da identifikuju decu mlađu od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovakve informacije na našoj veb stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da to odmah učinimo uklonite takve podatke iz naše evidencije.